Nytt biljettsläpp: Maja Francis

Nyhet

Med den senaste singeln ”Hello Cowboy” i ryggen och ett kommande albumsläpp senare i år beger sig Maja Francis ut på en omfattande turné som kommer till Kulturens hus den 23 november. Biljetterna släpps torsdag den 25 april kl. 10.00.

Med sin unika röst och sitt lika modiga som drabbande låtskrivande har Maja Francis dragit till sig både nationell och internationell uppmärksamhet. Efter framgången med det kritikerrosade debutalbumet "A Pink Soft Mess" har Maja snabbt etablerat sig som en av Sveriges mest unika röster och en framstående singer-songwriter. Sedan releasen av debutalbumet har hon nominerats till en mängd priser, turnerat flitigt i både Sverige och Europa, haft framgångsrika samarbeten med andra artister samt hyllats för sin insats i ”Så Mycket Bättre”.

Med det kommande albumet som släpps senare i år tar Maja ett fullt kliv ut och hittar hem till countryns Nashville, och med start i oktober följer hon upp släppet med den omfattande höstturnén ”Hello Cowboy Tour 2024” som kommer till Kulturens hus den 23 november.

Maja Francis besökte Kulturens hus så sent som förra året, där hon levererade en bejublad konsert inför ett fullsatt Lilla salen. Framträdandet fick högsta betyg från lokaltidningens recensent och lämnade publiken med en längtan efter mer. Nu får både gamla och nya fans en till chans att uppleva hennes magiska närvaro och musikaliska berättelser.

Biljettsläpp torsdag 25 april kl. 10:00 via kulturenshus.com.

Sidan uppdaterades den 22 april 2024