Lord of the Sound - Music is coming

Arrangör: Kiart Sverige

22 sep 2024

19:00 - 21:30

Stora salen

685-715 kr

Om evenemanget

Musik

Mot bakgrund av den stora framgången av musikprogrammet ”Hans Zimmers musik” i Sverige, Tyskland, Frankrike, Nederländerna och andra europeiska länder presenterar den berömda symfoniorkestern Lords of the Sound en ny storslagen show som heter ”Music is coming”.

Det här programmet är mer än bara en gåva till alla älskare av symfonimusik. Här får ni chans att höra musik från de senaste årens populäraste filmer och tv-serier: Game of Thrones, Dune, The Witcher, Vikings, Avatar, Pirates of the Caribbean, The Mandalorian, Det femte elementet, Harry Potter, Sagan om ringen, Mortal Combat, Matrix, Mad Max m. fl.

Populära soundtracks framförda av den stora symfoniorkestern Lords of the Sound som skapar en unik atmosfär av fantasivärldar kommer att förflytta dig till den magiska världen av kultfilmer, fascinerande berättelser och älskade karaktärer. Speciella kostymer, ljuseffekter, solisternas röster och kören i flera oktav kommer att inte bara ge ännu mer njutning, utan också lämna oförglömliga minnen om kvällen i sällskap med Lords of the Sound.

Missa inte den nya unika showen ”Music is coming” i Sverige 2024.

Sidan uppdaterades den 09 april 2024

Bra att veta inför evenemanget

Biljettkassan är öppen en timme innan evenemanget börjar. Rullstolsplats bokar du via biljettkassan, telefon: 0920-45 59 00. Här kan du läsa mer om tillgängligheten i huset. Garderobsavgiften ingår i din biljett. Tänk på våra allergiker, undvik starka dofter. Restaurangens öppettider hittar du här. Kulturens hus har ett parkeringshus på två plan under huset, du hittar dit från Skomakargatan.

UPPTÄCK OCH UPPLEV MER

  • nov

    21

    2024

    Ken Ring - Musiken

    Musik

    Med några av Sveriges främsta musiker, inklusive den bästa pianisten i Sverige enligt Ken, Mikael Bäck. Den hyllade sångerskan Linnéa Samia Khalil och cellomästaren Åse-Maria Bygland Larsen, tillsammans med legenden Ken Ring, tar denna turné dig på en resa genom livets verklighet. Med Ken Rings senaste album i bagaget är han redo att ge sig ut på vägarna och dela sitt hjärta med publiken, erbjuda en stund av eftertanke om vårt gemensamma liv. "Musiken" - en titel som säger allt. Missa inte denna unika konsertupplevelse som nog blir hans sista turné.

  • okt

    18

    2024

    Magnus Carlsson - It's my party

    Musik

    Under kvällen bjuder Magnus på en hisnande färd genom hans liv och karriär där du får njuta av de största hitsen, de stora publikfavoriterna och utöver det några överraskningar! Allt detta varvas med anekdoter och historier från ett minst sagt händelserikt liv. En sprakande, minnesrik, helkväll som innehåller allt helt enkelt! ”It´s My Party” har premiär hösten 2024 - då festar vi, ni, Magnus och några av Sveriges bästa musiker loss på 28 konserthus och teatrar runt om i landet. ”Det är otroligt häftigt att få fira sin födelsedag tillsammans med sin egen publik på det här sättet. Det blir kanske inte ett regelrätt födelsedagskalas med tårta och ballonger, utan mer en hejdundrande fest med musiken i centrum. För fest ska det bli!" säger Magnus Carlsson själv om den kommande Sverigeturnén.

  • okt

    17

    2024

    Hits & Historier 67-69

    Musik

    Hits & Historier 67-69 är en fartfylld och färgsprakande konsertföreställning med hits av bland andra The Beatles, The Doors, Aretha Franklin, Rolling Stones, Tina Turner och Elvis Presley. Med 10 artister och musiker på scen och med härliga historier om både låtarna och artisterna ger föreställningen liv åt musiken som satte färg på 60-talet.