Allt det bästa med Fröken Elvis

Nyhet

Fröken Elvis firar 10 år som band och i jubileumsföreställningen Allt det bästa med Fröken Elvis bjuder de på en kavalkad av just allt det bästa från åren som gått. Som vanligt med genuin värme, spelglädje, stämsång och en mängd instrument. Den 27 september kommer de till Kulturens hus.

Allt startade 2014 med en gemensam kärlek för tidlösa melodier – och fika. Året efter släpptes debutalbumet Elvis på svenska: Elvis låtar i svenska, träffande i lekfulla arrangemang för det omisskännliga Fröken Elvis-soundet. Konceptet visade sig vara en hit. Albumet placerade sig på den svenska albumlistan och i flera år turnerade bandet non stop, spelade för utsålda hus och slog flera biljettförsäljningsrekord.

2017 släppte bandet sitt andra album, Kungen & Vi. Elvis musik samsas här med bandets egna låtar där småstadsromantik och knäckebrödssmulor av svenskt vemod smyger sig in. Deras tredje album, Fröken Elvis & GIGANTERNA, kom 2022 och är inspelad på ett gammalt kvinnofängelse.

Fröken Elvis besökte Kulturens hus 2016 och nu har du chansen att uppleva dem i deras jubileumsföreställning den 27 september.

Sidan uppdaterades den 21 februari 2024