Kulturens hus presenterar: Thåström

Nyhet

Sju års väntan är över när Thåström återvänder till Luleå! Vi är glada att få hälsa Sveriges största rockikon välkommen tillbaka till Luleå Energi Arena. I januari 2025 åker han ut på en stor arenaturné som når Luleå fredag den 28 februari. Biljetterna släpps torsdag den 16 maj kl. 10.00.

Med oförminskad vitalitet, karisma och musikalisk intensitet lyckas Thåström att bli mer relevant för varje år som går. Idag är betraktelserna intimare, arrangemangen öppnare och tempot lägre men hans närmast patenterade ljudbild behåller samma känsla av akut nödvändighet. Vilket ger en förklaring så god som någon till varför han både har lyckats behålla sin gamla publik och ständigt attraherar nya generationer fans.

I höst släpper Sveriges mest självlysande rockstjärna sitt elfte soloalbum och kort därefter åker han ut på en tretton spelningar lång skandinavienturné, vars premiär äger rum på Fyrishov i Uppsala 30 januari och rundas av på Avicii Arena i Stockholm 15 mars. Den 28 februari kommer turnén alltså till Luleå och vi får möjlighet att presentera honom i Luleå Energi Arena. Biljettsläpp, torsdag 16 maj kl. 10.00.

Sidan uppdaterades den 13 maj 2024