Ludwig Hart till Kulturens hus

Nyhet

Svenske musikern Ludwig Hart, känd för sina gripande gitarrdrivna rocklåtar och kompromisslösa närvaro på scenen, är redo att släppa sitt tredje album "Stay Young" under andra halvan av 2024. Hans två första album nådde stora framgångar på den svenska hemmaplanen, och hans energifyllda liveframträdanden har sålt ut många av hans spelningar runt om i landet. Den 8 november kommer han till Kulturens hus, och biljetter släpps måndag den 29 april kl. 10.00.

Sedan debuten 2019 har Ludwig Hart tagit både publiken och kritiker med storm. Med ett sound som smälter samman influenser från americana och västkustrock, men ändå förankrat i nutiden, erbjuder Ludwig Hart en rakryggad romantisk rockupplevelse. Hans texter är medryckande i sin blandning av vardagsrealism, feberdrömmar och nattliga äventyr, där hans energi minner om en ung Bruce Springsteen och de tydliga refrängerna för tankarna till storheter som Bryan Adams och 80-talets Fleetwood Mac.

Hans kommande album "Stay Young" inkluderar hyllade singlarna "Less I Try" och "Journey"."

Sidan uppdaterades den 26 april 2024