Nytt cafékoncept och uppfräschning av Craft n’ Draft i Kulturens hus

Nyhet

Nu väntar spännande förändringar för besökare i Kulturens hus. Restauratören SSP presenterar ett nytt cafékoncept och en uppfräschning av Craft n’ Draft. Den 2 april påbörjas ombyggnationerna som beräknas vara klara den 16 april.

Den 17 april blir det premiär för det nya caféet i Kulturens hus. Det är Cornelius Coffee som flyttar in på entréplan med ambitionen att bli en perfekt mötesplats för alla som älskar färskt kaffe och hemlagad mat. Gastropuben Craft n’ Draft kommer att genomgå en uppfräschning och ska fortsatt erbjuda högkvalitativa mat- & dryckesupplevelser som stödjer och förhöjer upplevelsen för besökarna i Kulturens Hus.

Ombyggnationerna kommer preliminärt att pågå från 2 april till 16 april. Under denna tid kommer Gastropuben Craft n’ Draft att hålla öppet för lunchgäster. Maten serveras utanför restaurangen, i området från Stora salen och fram till Craft n’ Drafts ingång. Caféet kommer att hålla stängt från den 5 april.

Efter nyöppningen kommer besökarna även att kunna förlänga kvällarna efter utvalda evenemang i Kulturens hus, då Craft n’ Draft kommer köra igång med nyheten ”After Music”. All information om när de kvällarna går av stapeln kommer att presenteras på Kulturens hus hemsida samt i Kulturens hus och Craft n’ Draft sociala kanaler.

Sidan uppdaterades den 27 mars 2024