Johan Airijoki avslutar sin konserthöst i Kulturens hus

Nyhet

Johan Airijoki åker på höstturné i Sverige och Norge. Den 15 december är han tillbaka i Kulturens hus för att avrunda sin konserthöst.

Sedan debuten med Vissa saker måste brännas 2015 har Johan Airijoki gått från att ha varit en favorit i de norra delarna av landet till att sälja ut stora rockklubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hösten 2022 var Airijoki en del av föreställningen Hon vars hjärta var som mitt, baserad på Göran Greiders bok med samma namn. Den spelades land och rike runt i utsålda konserthus. Något som ytterligare spred hans namn för en bredare publik.

Tillsammans med bandet Malmfältens Rockklubb har Johan Airijoki skapat sig ett rykte som en liveakt utöver det vanliga. Efter en rad album inspelade tillsammans släppte Johan Airijoki soloalbumet Gitarrer och Blåjeans i början av året.

Den 15 december avrundar han sin turné med en spelning hos oss och med den, även vår konserthöst.

Sidan uppdaterades den 06 november 2023