Christian Kjellvander på Sverigeturné

Nyhet

Christian Kjellvander släpper sitt nya soloalbum ”Hold Your Love Still” och ger sig ut på Sverigeturné. Den 25 november dyker han upp i Lilla salen i Kulturens hus. Biljetter hittar du här.

Oavsett om den svenska singer-songwritern Christian Kjellvander sysslat med Americana, indierock eller – som på senare tid – friare experiment med jazz och rock så framträder hans visioner alltid lika kristallklara. Med snart tre decennier som skivartist fortsätter Kjellvander att besjunga både det stora och det lilla med sin patenterade barytonröst; alltid med en melankoli som både tröstar och skaver.

På den kommande skivan Hold Your Love Still finner vi Kjellvander i ett eftertänksamt sinnestillstånd där möjligheten till hopp i en hopplös tid utforskas med det tålamod och den empati som kommit att bli hans signum.

Sidan uppdaterades den 01 november 2023