Katrin Sundberg - Jag gör vad fan jag vill

Arrangör: Next Line Productions

29 feb 2024

19:00 - 20:15

Lilla salen

495 kr

Katrin Sundberg - Jag gör vad fan jag vill

Humor

Föreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” är en humoristisk, naken och underfundig betraktelse av livets många skeden. Eller som Katrin Sundberg själv säger: ”En skitrolig föreställning om allt jag tänker på.”

Katrin har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. På scen, på film, i TV, sittande i regissörsstolen och framför mikrofonen i radio. Bland annat. Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och dessutom belönades med TV-priset Kristallen.

Med allt det här i bagaget var det hösten 2021 äntligen dags för Katrin att göra det hon verkligen vill, innerst inne. Soloföreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” blev en succé som nu återkommer till Malmö efter slutsålda föreställningar över helas landet.
Under det senaste året har Katrin producerat en mängd komiskt träffsäkra filmer i sociala media som fått en explosionsartad spridning och har mer än 20 miljoner visningar. Bara hennes kärleksfulla parodi på Loreens Tattoo har 5,5 miljoner visningar.

”Nu längtar jag efter att träffa mina följare – och alla andra – analogt. Det är dags att låta dem titta djupare in i mig och min skruvade hjärna”, säger Katrin.

Pressröster om föreställningen

”Katrin Sundbergs pricksäkra gestaltning har en precis balans mellan absurt skruvade karaktärer och lätt igenkännbara människor som får publiken på Scalateatern att lyckligt frusta av skratt”

”Sällan har väl Scalateatern varit närmare att välta ut i gatan av den jordbävning som bullrar i bänkraderna.”
Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter

”Katrin Sundberg är som din allra roligaste väninna upphöjt i tio.”
”Katrin Sundberg skapar igenkänning och skrattspeglar vardagen.”
Nerikes Allehanda

Längd: cirka 75 min, ingen paus.

Sidan uppdaterades den 20 februari 2024

Bra att veta inför evenemanget

Biljettkassan är öppen en timme innan evenemanget börjar. Rullstolsplats bokar du via biljettkassan, telefon: 0920-45 59 00. Här kan du läsa mer om tillgängligheten i huset. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Tänk på våra allergiker, undvik starka dofter. Restaurangens öppettider hittar du här.
Kulturens hus har ett parkeringshus på två plan under huset, du hittar dit från Skomakargatan.

UPPTÄCK OCH UPPLEV MER

 • mar

  24

  2024

  Thomas Järvheden - Sveriges roligaste konsert

  Humor

  Ni har sett honom i »Så ska det låta« och 100-tals andra nöjesprogram. Skratta och njut av den unika kombon fantastisk sångröst och sjuka texter i Sveriges Roligaste Konsert. Hans låtar har streamats över 30 miljoner gånger! På scen: Thomas Järvheden på sång och gitarr samt en extra gitarrist

 • apr

  4

  2024

  "Lättkränkt och långsint" med Kodjo Akolor

  Humor

  I "Lättkränkt och långsint" tar Kodjo med publiken på en resa genom hans liv – om en 40-årskris, tre barn och 16 år som underhållare. Trots allt roligt som Kodjo haft, har det inte varit enkelt och hans tid på denna jord har varit kantad av både succéer, misslyckanden och frustrerande situationer som han inte kunnat släppa. - Är du lättkränkt och långsint som jag eller känner du någon som är det, så är detta den perfekta föreställningen för dig, hälsar Kodjo. Om du saknat att höra Kodjo i radio och vill ha en underbar kväll att se fram emot – missa inte chansen att se "Lättkränkt och långsint".

 • mar

  2

  2024

  Henrik Nyblom - Figaro Paninis kakafoniska dödsdans

  Humor

  Var det tusen år sedan du garvade senast? Bra! Nu har universum (och vi) den glada nyheten att det är dags att expandera det svarta hålet i ditt svalg och börja flabba. Henrik Nyblom, känd av Polisen och för sin musikaliska humor, ger sig ut på en dunderturné. Han drar land och rike runt med skrattslakten »Figaro Paninis kakafoniska dödsdans«. Som husband har han fångat in supernovan Sylvester Schlegel, från The Ark och Augustifamiljen, och vi kan utlova en musikalisk resa från omloppsbanan ända ner mot humorns medelpunkt Stand-up. Sjuka låtar. Allsång på Gränsen. Ostela samtal med publiken. Ta med dig familjen och några du kidnappat på stan. Alla ska komma. Flabba. Och säkra biljetter innan grannen gör det – för på samma sätt som kosmos är oändligt är inte tiden det. Allting har en början och allting har ett slut. Så även biljetterna. Se föreställningen i vår – innan den ser dig.